Vikas balkonginglasning är avsett för inglasning av balkonger och altaner!
Välkommen att kontakta oss för kostnadsfria hembesök
Info@vikabalkong.com Telefon: 016-516639


Fördelar:
Egenutvecklade produkter, Snabba leveranstider, Svensk kvalité, Egen tillverkning, Egna montörer, 30 års branscherfarenhet, 5 års garanti på arbete och material, Kostnadsfria hembesök och infomöten för föreningar, Vi hjälper till med bygglovshandlingar och andra tillstånd, Kan erbjuda olika betalningsalternativ.   

Funktion:
I en balkonginglasning löper glaskivorna i överkantens hjulskena och underkantens styrskena. Med hjälp av en gångjärnsmekanism kan glasen vändas 90° vid sidväggens insida. Därmed kan hela eller delar av balkonginglasningen öppnas.
Vi har både inglasning som spänner från golv till tak och inglasningar som installeras på balkongräckes överdel.

Produktbeskrivning glas:
Glasen tillverkas i 6,8 och 10mm härdat säkerhetsglas, med slipade kanter. Glasskivornas bredd är ca. 700 mm. Övriga mått anpassas.
På glasens över och underdel limmas aluminiumprofiler, på vilka glid- och styranordningar är monterade. Mellan glas monteras alltid transparenta h lister för att få en smäcker och tät konstruktion. Glidbeslag och hjul är av amidplast (nylon), mässing och rostfritt stål.

Produktbeskrivning aluminiumprofiler:
Med Vika´s låga underprofil endast 8,5 cm hög slipper du skymma utsikten! En balkonginglasning består av två horisontala aluminiumprofiler, en överprofil som monteras direkt i taket och en under profil som monteras på räcke eller golv. Vi kan självklart leverera allt material i önskad kulör.

Pris balkonginglasning
Eftersom våra inglasningar skräddarsys efter just din balkong, behöver vi veta hur den ser ut, hur vi ska montera inglasningen samt om du har speciella önskemål. Utan denna information kan vi inte ge dig ett exakt pris på en inglasad balkong. Priset beror nämligen på flera olika faktorer, som till exempel:

  • storlek
  • form
  • dina behov och önskemål
  • Tillval
  • Kulör

Vi börjar alltid med att besöka dig för en måttagning och behovsanalys. Du får även se hur våra produkter fungerar och har du funderingar kan du ställa dom till säljaren. Efter mötet tar vi fram en offert och du får ett pris på en inglasad balkong helt skräddarsydd efter dina behov. Våra besök är alltid kostnadsfria, och offerten är självklart inte bindande.

Välkommen att kontakta oss Info@vikabalkong.com Telefon: 016-516639